Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

''BILINC'' HOTEL.

Αλλο ενα ξενοδοχειο 3*** στην παλια Πολη. Αυτη την φορα αλλαξαμε περιοχη και μειναμε στην περιοχη Beyazit. Το ξενοδοχειο ειναι σχεδον απεναντι απο το Τεμενος Beyazit και σχεδον επανω στον κεντρικο δρομο Ordu cd. Σε αυτο το ξενοδοχειο εχω μεινει πολυ παλια, μετα εκλεισε ενα διαστημα μαλλον για να ανακαινιστει και τωρα λειτουργει σε καλυτερη κατασταση απ'οτι ηταν. Ειναι σε μια ησυχη γειτονια αν και βρισκεται στο κεντρο και την ημερα κυκλοφορουν χιλιαδες ανθρωποι. Πολυ κοντα ειναι η σταση του τραμ (Κapalicarsi-Beyazit), γυρω του υπαρχουν πολλα φαγαδικα και το προσφατα ανακαλυφθεν πολυ καλο εστιατοριο Karadeniz, μικρα μαρκετ αλλα και ενα μεγαλο με μεγαλυτερη ποικιλια προιοντων, πολλα ζαχαροπλαστεια,εμπορικα καταστηματα και cafe. To Βilinc ειναι μια καλη περιπτωση, ησυχο, φθηνο, καθαρο και στο κεντρο.


Οπως ειπα το ξενοδοχειο ειναι φθηνο, μειναμε τον Δεκεμβριο 2019 οκτω διανυκτερευσεις σε δικλινο δωματιο με διπλο κρεβατι και πληρωσαμε 228 ευρω.
Το προσωπικο ειναι πολυ προθυμο να βοηθησει σε οτι του ζητηθει, ευγενικο και προσχαρο. Το δωματιο ειχε ολα τα απαραιτητα, ψυγειο, TV δορυφορικη, air condicion, wifi. Το μπανιο ανετο με ολα τα απαραιτητα και ολο το 24ωρο ζεστο νερο. Η καθαριοτητα του δωματιου καθημερινη και παντα στην ωρα της. Οι καθαριστριες προθυμες να σε εξυπηρετησουν σε οποιαδηποτε ελλειψη παρουσιαστει. Το εστιατοριο παλαιοτερα ηταν μικρο και στον πρωτο οροφο, τωρα ειναι στο υπογειο, τεραστιο, ανετο, φωτεινο και πεντακαθαρο. Ολα τα πρωινα ημασταν οι πρωτοι που φταναμε για πρωινο και παντα ολα ηταν ετοιμα. Το πρωινο απο τα καλυτερα που εχω δει σε ξενοδοχειο 3***.
ΤΟ HOTEL BΙLINC ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Πως θα πατε:

Ειτε φτασετε στην Κων/πολη με λεωφορειο απο την Otogar στην Παλια Πολη, ειτε φτασετε στο νεο αεροδρομιο απο το Istanbul Airport στην Παλια Πολη ειτε κατεβειτε στο Sabiha Gokcen απο το Sabiha Gokcen στην Παλια Πολη, στη συνεχεια με το τραμ θα κατεβειτε στην σταση Beyazit-Kapalicarsi. Θα περασετε στο απεναντι πεζοδρομιο απο το Beyazit camii και θα παρετε πορεια δεξια, θα περπατησετε μεχρι να συναντησετε μπροστα ενα μεγαλο κτιριο με πετρα και κοκκινα τουβλα (στον χαρτη το ονομαζω κοκκινο κτιριο). Εκει θα στριψετε αριστερα στην οδο Sekbanbasi, στα 50 μετρα και μπροστα σας θα δειτε το ξενοδοχειο (Χαρτης 1).

Χαρτης 1.



                                 Ιστορικα μνημεια κοντα στο ξενοδοχειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: