Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

''SULTAN'' PUB - CAFE.


Ενα ακομη cafe-restaurant στην Παλια πολη. Βρισκεται στο μεσον του ιστορικου κεντρου και ειναι πολυ βολικο για μια σταση ξεκουρασης μετα το πολυ περπατημα στα γυρω ιστορικα μνημεια,  Αγια Σοφια, Μπλε Τζαμι, Topkapi, Ιπποδρομο, Basilica Cisterna (Υπογεια Δεξαμενη), Αγια Ειρηνη, Χαμαμ της Huremm.

Το καταστημα ειναι πολυ καλο εξωτερικα-εσωτερικα, πεντακαθαρο, προσεγμενο και οι υπαλληλοι ευγενικοι και εξυπηρετικοι, γενικα ενας πολυ καλος χωρος. Προσφερει και φαγητο, δεν εχω φαει, αλλα απ'oτι διαβασα σε διαφορες κρητικες το 90% των πελατων που εφαγαν εμειναν δυσαρεστημενοι απο την ποιοτητα του φαγητου και τις τιμες τους.
Eχω καθησει στο cafe με την φιλη μου 2-3 φορες για καφε ή μπυρα ανοιξη και καλοκαιρι, επειδη οπως ειπα ειναι σε πολυ καλο σημειο. Βρισκεται πανω στην οδο Divanyolu, ειναι ο δρομος που ενωνει την Αγια Σοφια με την Κλειστη αγορα, η κινηση ειναι διαρκης απο χιλιαδες κοσμο και η ωρα περνα ευχαριστα και επιπλεον εχεις μπροστα σου την Αγια Σοφια και δεξια σου το Μπλε Τζαμι και τον Ιπποδρομο. Αξιζει λοιπον μια σταση ξεκουρασης και πινοντας εναν καφε, ενα αναψυκτικο ή μια μπυρα το ρισκο της ποιοτητας δεν ειναι μεγαλο.









 




Δεν υπάρχουν σχόλια: