Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

''GREEN CORNER'' CAFE-RESTAURANT.

 Ενα ωραιο cafe στην καρια του ιστορικου κεντρου της Πολης. Βρισκεται στην κυριολεξια διπλα στην Αγια Σοφια και μεσα στα δεντρα τα οποια την ανοιξη και το καλοκαιρι προσφερουν την απαραιτητη σκια και την δροσια τους στους πελατες του cafe.
Eιναι ενα προσεγμενο μαγαζι με ωραια ατμοσφαιρα, ζωντανη μουσικη, καθαρο, ευρυχωρο και με υπαλληλους ευγενικους και εξυπηρετικους.

 Το επισκέφθηκα μια φορα αρκετα χρονια πριν μαζι με δυο φιλους και φυγαμε ευχαριστημενοι. Ειναι μια πολυ καλη επιλογη για ολες τις ωρες της ημερας να απολαυσετε τον καφε σας, το τσαι σας, το αναψυκτικο σας, το πρωινο σας, το γλυκο σας ακομα και το φαγητο σας. Απ'οτι διαβασα σε διαφορες κριτικες το φαγητο (της ωρας-σαντουϊτς-Berger-πιτσες-ζυμαρικα-σαλατες) ειναι καλο και τα πιατα πολυ προσεγμενα, βεβαια με ''τσιμπημενες'' τιμες.
Θα βρειτε μεγαλη ποικιλια σε καφεδες αλλα ειδικα ο ελληνικος καφες ειναι καταπληκτικος. Μπορειτε να απολαυσετε και τον ναργιλες σας μαζι με τον καφε ή με το τσαϊ σας. Αλκοολουχα ποτα δεν σερβιρονται.
Οι τιμες για τους καφεδες ειναι 15-17 L, τα αναψυκτικα γυρω στις 10 L, γλυκα 25-30 L.
To cafe θα το βρειτε διπλα στην Αγια Σοφια (αριστερα της) και δεξια του δρομου Alemdar (ο κατηφορικος δρομος με τις γραμμες του τραμ που πηγαινει προς την θαλασσα, Γεφυρα του Γαλατα, Αιγυπτιακη αγορα, Yeni camii κ.λπ.).




Δεν υπάρχουν σχόλια: