Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

''NEV-I'' CAFE.

To cafe ειναι εκτος του ιστορικου κεντρου και αρκετα μακρυα απ'αυτο. Εαν πατε με τα ποδια στο Πατριαρχειο ή στην Μεγαλη του Γενους Σχολη θα περασετε μπροστα απο αυτο, διπλα στην πυλη Ayakapi, και αξιζει να κανετε μια σταση ξεκουρασης, πιστεψε με.
                                                                                                                     
                                            
Το cafe μαζι με το ισογειο εχει τρεις οροφους, ο τριτος οροφος εχει τζαμια γυρω-γυρω και εχετε πολυ ωραια θεα στον Κερατειο, το δε καλοκαιρι η δροσια ειναι το κατι αλλο. Απ'οτι ειδα κατασκευασαν διπλα ακριβως στο κυριο κτιριο μια  ξυλινη αιθουσα πολυ ωραια και ισως μονο εκει θα μπορεις να καπνισεις ναργιλε. 
Ολο το cafe ειναι διακοσμημενο με πολυ γουστο, σε ταξιδευει πολυ γλυκα σε μια αλλη εποχη μακρυα απο τον θορυβο και τη ρυπανση. Οι χωροι ειναι φωτισμενοι αρκετα ετσι ωστε να μη χαλαει το περιβαλλον, οι πελατες σεβονται τον χωρο και δεν ακους εκεινη την φοβερη βοη απο τις ομιλιες και τις φωνες των υπολοιπων. Οι σερβιτοροι ευγενεστατοι και προθυμοι να σε εξυπηρετησουν.
Ειναι ενα παρα πολυ καλο cafe απο καθε αποψη.
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.
Καφες Ελληνικος στη χοβολη 10 L.
Cappuccino 10 L.
Νες 10 L.
Καφες φιλτρου 10 L.
Kαφες ελληνικος (μαστιχα) 10 L.
Διαφορες ποικιλιες τσαγιου 5-7 L.
 Salep 10 L.
Σοκολατα 10 L.
Kεϊκ 12 L.
Πρωινο 30 L.
Τοστ 10 L.
Nargile 35 L.


Πως θα πατε.

Ανοιξη -καλοκαιρι συνιστω να πατε με τα ποδια, ειτε πατε στο Πατριαρχειο και στη Μεγαλη του Γενους Σχολη ειτε πατε ειδικα για το cafe. Mεσα απο τα παρκα και διπλα στον Κερατειο ειναι ενας πολυ ωραιος περιπατος.










Δεν υπάρχουν σχόλια: