Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

''HATAY'' HOTEL.

Ενα ακομη ξενοδοχειο 3*** στο ιστορικο κεντρο της παλιας πολης κι συγκεκριμενα στην περιοχη Sirkeci.Tο Hatay ειναι ενα καλο ξενοδοχειο και κοντα σε ιστορικα μνημεια και αξιοθεατα οπως στην Αγ. Σοφια, στο Μπλε Τζαμι, στο Yeni cami, στην γεφυρα του Γαλατα, στην Αιγυπτιακη αγορα, στο Τοπκαπι, στον πυργο του Γαλατα και αλλα πολλα. Η καθαριοτητα του δωματιου καθημερινη και το προσωπικο αψογο. Ειναι επισης πολυ κοντα σε δυο στασεις του τραμ ( Gulhane και Sirkeci).


Eχω μεινει χειμωνα σε δικλινο δωματιο το οποιο ηταν πολυ προσεγμενο και ανετο σε μεγεθος. Εχει ολα τα απαραιτητα A/C, ψυγειο, wifi, TV δορυφορικη και το καλοριφερ λειτουργουσε ολο το 24ωρο.








Το μπανιο ανετο με ολα τα απαραιτητα ειδη.







Οταν πηγα το εστιατοριο ηταν στο απεναντι ξενοδοχειο το Antioch ( ανηκουν στον ιδιο ομιλο) και το πρωινο ηταν καταπληκτικο.
Τωρα δεν ξερω τι κατασταση επικρατει ως προς το εστιατοριο γιατι την τελευταια φορα που πηγα στην Πολη περασα απο εκει και ειδα οτι το Antioch ανακαινιζεται.



Πως θα πατε.

Η πιο ευκολη διαδικασια ειναι να πατε με ταξι.

Η δευτερη ειναι να πατε οπως πηγαινω εγω με την προυποθεση να εχετε φτασει στην Κων/πολη με λεωφορειο ή αεροπλανο και να εχετε φτασει στην σταση του τραμ στο AKSARAY συμφωνα με τις οδηγιες μου στην αναρτηση ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.


Παιρνουμε το τραμ 
 με κατευθυνση προς Kabatas και κατεβαινουμε στην σταση Gulhane. Πορεια δεξια, ακολουθουμε τις γραμμες του τραμ επι της οδου Hudavendigar και στο δεξιο πεζοδρομιο. Στην οδο Serdar στριβουμε δεξια και σε λιγα μετρα αριστερα μας ειναι το ξενοδοχειο (Χαρτης 1).


Χαρτης 1.

Ιστορικα μνημεια κοντα στο ξενοδοχειο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: