Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

''ADORA'' HOTEL.

Ενα καλο ξενοδοχειο 3*** στο ιστορικο κεντρο της παλιας πολης και συγκεκριμενα στην περιοχη Sirkeci. H περιοχη ειναι γεματη με ξενοδοχεια 3*** εστιατορια και καφετεριες.
Το καλοκαιρι αν και εχει πολυ κινηση το βραδυ το ξενοδοχειο εχει ησυχια.
Ειναι κοντα σε ιστορικα μνημεια και αξιοθεατα οπως στην Αγ.Σοφια, στο Μπλε Τζαμι, στο Τοπκαπι, στο παρκο Gulhane, στην Γεφυρα του Γαλατα, στην Αιγυπτιακη αγορα, στο Yeni cami και σε αλλα πολλα.
Πολυ κοντα ειναι και η σταση του τραμ.



Εμεινα χειμωνα σε δικλινο δωματιο και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. Το μεγεθος του δωματιου καλο με ολα τα απαραιτητα A/C, ψυγειο, tv δορυφορικη, wifi και το καλοριφερ λειτουργουσε ολο το 24ωρο.







Tο μπανιο πολυ καλο, μεγαλο και με καλο εξαερισμο.










Το εστιατοριο περιποιημενο στο ισογειο και με πολυ καλο πρωινο.




ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ.


Πως θα πατε.


Η πιο ευκολη διαδικασια ειναι να πατε με ταξι.

Η δευτερη ειναι να πατε οπως πηγαινω εγω με την προυποθεση να εχετε φτασει στην Κων/πολη με λεωφορειο ή αεροπλανο και να εχετε φτασει στην σταση του τραμ στο AKSARAY συμφωνα με τις οδηγιες μου στην αναρτηση ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.

Παιρνουμε το τραμ  με κατευθυνση προς Kabatas και κατεβαινουμε στην σταση Gulhane. Aπεναντι απο την σταση και αριστερα ξεκινα η οδος Ebussuud. Βαδιζετε στην οδο και στριβετε στο πρωτο στενο δεξια οδος Erdogan στην οδο Erdogan. Το στενακι δεν ειναι μεγαλο σε μηκος και καπου στην μεση και δεξια μας ειναι το ξενοδοχειο (Χαρτης 1).



Χαρτης 1

Ιστορικα μνημεια κοντα στο ξενοδοχειο.












Δεν υπάρχουν σχόλια: