Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

''SANTA SOFIA'' HOTEL.

Ενα πολυ καλο ξενοδοχειο 3*** στο ιστορικο κεντρο της παλιας πολης στην περιοχη Cemberlitas.
H περιοχη ειναι ησυχη, η σταση του τραμ πολυ κοντα και επισης κοντα ειναι πολλα ιστορικα μνημεια και αξιοθεατα οπως η Αγ.Σοφια, το Μπλε τζαμι, ο Ιπποδρομος, το Τοπκαπι, η Βασιλικη δεξαμενη, η στηλη του Κων/νου, το Kapalicarsi (κλειστη αγορα) και αλλα πολλα.
Το προσωπικο φιλικο και πολυ εξυπηρετικο.

Το δικλινο δωματιο μεγαλο με ολα τα απαραιτητα ψυγειο, wifi,TV δορυφορικη, A/C κεντρικο με ρυθμιστη (πολυ ωραιο συστημα), βραστηρα για καφε.
Η τουαλετα μεγαλη και με ολα τα απαραιτητα.
Το εστιατοριο μεγαλο και πολυ προσεγμενο. Το πρωινο απο τα καλυτερα που εχω φαει σε ξενοδοχειο αυτης της κατηγοριας.
Το πρωινο πλεον το χρεωνουν επιπλεον και αυτο δεν ειναι καθολου καλο.



Η καθαριοτητα καθημερινη.





Πως θα πατε.


Η πιο ευκολη διαδικασια ειναι να πατε με ταξι.

Η δευτερη ειναι να πατε οπως πηγαινω εγω με την προυποθεση να εχετε φτασει στην Κων/πολη με λεωφορειο ή αεροπλανο και να εχετε φτασει στην σταση του τραμ στο AKSARAY συμφωνα με τις οδηγιες μου στην αναρτηση ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.


Παιρνουμε το τραμ (με κατευθυνση προς (KABATAS) και κατεβαινουμε στην σταση Cemberlitas.
Μολις κατεβουμε αμεσως παιρνουμε δεξια την οδο Peykhane. Δεν προχωραμε πολυ και στην δευτερη διασταυρωση στριβουμε δεξια και παιρνουμε την οδο Mimar Sinan Hamami. Βαδιζουμε ευθεια  και οχι σε μεγαλη αποσταση δεξια στην γωνια βρισκουμε το ξενοδοχειο (Χαρτης 1).


Χαρτης 1.











Ιστορικα μνημεια κοντα στο ξενοδοχειο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: