Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

''GRAND NAKI'' HOTEL.


Ενα παρα πολυ ξενοδοχειο 3*** σχετικα καινουργιο στο ιστορικο κεντρο της Πολης και συγκεκριμενα στην περιοχη Cemberlitas. Eγω και η φιλη μου μειναμε σε αυτο το ξενοδοχειο για πρωτη φορα τον Νοεμβριο του 2016 και φυγαμε απολυτα ευχαριστημενοι. Το ξενοδοχειο ειναι πολυ κοντα στην σταση του τραμ,  σε δυο super market και σε πολλα εστιατορια με πρωτο και καλυτερο και το οποιο βεβαια προτεινω το Ortaklar.
Πολυ κοντα βρισκονται και πολλα ιστορικα μνημεια η Αγια Σοφια, η Αγια Ειρηνη, η Κλειστη αγορα, η Στηλη του Κων/νου, η Δεξαμενη του Θεοδοσιου, η Basilica Cisterna(υπογεια δεξαμενη), το Μπλε Τζαμι, ο Ιπποδρομος, το Topkapi Saray κ.λπ.
Το ξενοδοχειο το εχουν 2 καταπληκτικα αδερφια και οι οποιοι το διαχειριζονται. Ολη την ημερα ειναι παροντες στην επιχειρηση και προσεχουν ωστε ολα να λειτουργουν σωστα. Το πρωι ερχεται ο Turgut ενας τυπος πολυ ευχαριστος, επιβλεπει και βοηθα στο στησιμο του πρωινου και ο αλλος αδερφος ερχεται αργοτερα. Τα παντα στο ξενοδοχειο λειτουργουν στην εντελεια. Η καθαριοτητα των δωματιων καθημερινη και στην ωρα της, ολοι οι υπαλληλοι εξυπηρετικοι και προσχαροι.

Το δωματιο ευρυχωρο και λειτουργικο. Ο κλιματισμος ειναι κεντρικος αλλα απο το δωματιο ρυθμιζεις τα παντα, υπαρχει ψυγειο, tv δορυφορικη, βραστηρας με καφε και τσαϊ, wifi. Το μπανιο ευρυχωρο φωτεινο, υπαρχει εξαερισμος, ζεστο νερο ολο το 24ωρο και ολα τα απαραιτητα αναλωσιμα υλικα.




Το εστιατοριο ειναι στο ισογειο. Ειναι μεγαλο με πολλα τραπεζια, καλη διαρυθμιση, φωτεινο με αρκετα παραθυρα και το πρωινο εξαιρετικο. 




Διανυκτερευσαμε 8 μερες και πληρωσαμε 250 ευρω. Ηταν βεβαια Νοεμβρης νεκρος μηνας, σωστα αλλα ποια η διαφορα? Αργοτερα στην τουριστικη περιοδο θα ανεβει η τιμη. Νεκρους μηνες να ερχεστε στην Πολη, πεσμενες τιμες και ησυχια. Κυκλοφορειτε παντου χωρις το αγχος της ουρας και του οχλου.


  Το Grand Naki Hotel   ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Πως θα πατε.


Η πιο ευκολη διαδικασια ειναι να πατε με ταξι.

Η δευτερη ειναι να πατε οπως πηγαινω εγω με την προυποθεση να εχετε φτασει στην Κων/πολη με λεωφορειο ή αεροπλανο και να εχετε φτασει στην σταση του τραμ στο AKSARAY συμφωνα με τις οδηγιες μου στην αναρτηση Απο το σταθμο λεωφορειων OTOGAR στο κεντρο της παλια πολης. Παιρνουμε το τραμ με κατευθυνση προς KABATAS και κατεβαινουμε στην σταση Cemberlitas. Ακριβως πισω απο την σταση παιρνουμε το κατηφορικο δρομακι Tasdirek Cesme Sk. Περναμε την πρωτη διασταυρωση και στην δευτερη αριστερα μας στην γωνια το ξενονοδοχειο. ( Χαρτης 1).

Χαρτης 1

Ιστορικα μνημεια κοντα στο ξενοδοχειο.










          
                                                
                                               












Δεν υπάρχουν σχόλια: