Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΑΣΟ ΜΟΥΣΕΙΩΝ


Με το PASS MUSEUM 5 DAYS (πενθημερο πάσο μουσειων)
μπορειτε να επισκεφτειτε χωρις αλλη χρεωση, μεσα σε 5 ημερες, 13 Μουσεια στην Κωνσταντινουπολη. Ο χρονος των 5 ημερων μετραει απο την πρωτη επισκεψη και μετα.

(Αν εχετε σκοπο να τριγυρισετε σε ολη την χωρα, υπαρχουν και πιο γενικες καρτες, φυσικα πιο ακριβες. Δειτε στο λινκ παρακατω).

Δηλαδη, μπορειτε να το αγορασετε online απο την Ελλαδα, να το εχετε μαζι σας χωρις να περιμενετε σε ουρες και το ξεκινατε οποτε θελετε, παντα μεσα σε λογικο πλαισιο.

Τιμη 360 λιρες (23€ η ισοτιμια Απριλιου 2022)

1. Istanbul Mosaiks Museum
2. Turbes Museum
3. Museum of Turkish ahd Islamic Arts.
4. Museum of the History.
5. Hagia Irini (Αγια Ειρηνη)
6. Αrcheological Museum
7. Topkapi Palace
8. Topkapi Palace Harem (Το χαρέμι)
9. Galata Tower
10. Galata Mavlevi House (Μουσειο των Δερβίσηδων)
11. Fethiye Museum (Μονή της Χώρας)
12. Adam Mickiewicz Museum
13. Rumeli Fortress

Την Αγια Σοφια η οποια ειναι πλέον επίσημα τζαμι, μπoρειτε να την επισκεφτειτε με ελεύθερη εισοδο οπως και ολα τα υπολοιπα τζαμια.

Στο τελευταιο μου ταξιδι στην Πολη (Αυγουστος 2022) κοίταξα την κατασταση που επικρατει οσον αφορα το pass για τα Μουσεια. Η κατασταση εχει διαμορφωθει  ως εξης:

α. Το pass 5 ημερων για τα ανωτερω 13 Μουσεια κοστιζει 700 λιρες
β. Το pass 15 ημερων για ολα τα Μουσεια της Κων/πολης κοστιζει 1.000 λιρες.

To pass μπορειτε να το αγορασετε απο την εισοδο ολων των Μουσειων αλλα και απο ενα αλλο σημειο το οποιο προσεξα στο τελευταιο ταξιδι μου.
To σημειο αυτο εξυπηρετει τους επισκεπτες των Μουσειων σε τυχον ερωτησεις σχετικες με τα Μουσεια ή για την πωληση τών pass.
Προσεξτε η αγορα του pass γινεται μονο με λιρες Τουρκιας, οχι με συνάλλαγμα.
Επισης τον Αυγουστο που ημουν στην Πολη τα Μουσεια 3 και 11 τού παραπάνω καταλογου ηταν κλειστα λογω έργων.
To σημειο αυτο βρισκεται στην δεξια ακρη της πλατειας μπροστα απο την Αγια Σοφια. (Φωτο 1, χαρτης 1)

Φωτο 1.



Χαρτης 1.




 ---------
Για πιο επίσημη ενημέρωση σχετικα ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κάντε κλικ εδώ.
----------



39 σχόλια:

Ioannis Baltas είπε...

Καλησπέρα! Πρόκειται να επισκεφθώ την Πόλη τον Σεπτέμβρη. Αναφορικά με το πάσο μουσείων (το οποίο μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση μιας και γλυτώνεις από τις ουρές και περιλαμβάνει αρκετά από όσα θέλω να δω) υπάρχουν αυτόματοι πωλητές όπως και για την κάρτα ΜΜΜ ? Φαντάζομαι πως θα υπάρχουν. Μήπως βρίσκεται κάποιος στο αεροδρόμιο attaturk ?

Nικανωρ είπε...

Γεια σου Γιαννη. Την Istanbulkart, (καρτα ΜΜΜ) θα την βρεις στο αεροδρομιο σε ενα περιπτερο το οποιο βρισκεται στον υπογειο οροφο του αεροδρομιου απ'οπου μπορεις να παρεις και το μετρο, κατεβαινεις κατω με τις ηλεκτρικες σκαλες τις οποιες θα βρεις μολις βγεις απο τις πορτες του αεροδρομιου. Για το πασο δεν γνωριζω αν θα το βρεις στο αεροδρομιο. Θα το βρεις σιγουρα μπροστα στην εισοδο της Αγιας Σοφιας και στην εισοδο του Αρχαιολογικου Μουσειου.
Τον Σεπτεμβρη και εγω θα ειμαι στην Πολη.

Ioannis Baltas είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εγώ θα κατέβω στην Πόλη 17 Σεπτέμβρη. Το περιμένω 3 χρόνια τώρα !

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω που αλλάξατε συνάλλαγμα?

Nικανωρ είπε...

Γεια σου,
Ανταλλακτηρια στη Παλια πολη υπαρχουν παρα πολλα, ειδικα στον δρομο που συνδεει την κλειστη αγορα με την Αγια Σοφια, η οδος λεγεται Yeniceriler και Divanyolou).Εγω συνηθως χρησιμοποιω το ανταλλακτηριο που ειναι μπροστα απο στην κλειστη αγορα,αναμεσα στα γυραδικα και απεναντι απο την σταση του τραμ (Beyazit- Kapalicarsi).

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άλλη μια ερώτηση. Η περιοχή Φετίχ την προτείνεις για να βρω ξενοδοχείο? Έχει κοντά συγκοινωνίες?

Nικανωρ είπε...

Φιλε ή φιλη,
Εχεις μπλεξει καπως τα πραγματα. Η περιοχη Fatih περιλαμβανει σχεδον ολη την περιοχη της παλιας πολης (η πολη εντος των τειχων), δηλαδη 47 συνοικιες. Απ'οτι καταλαβα θελεις να μεινεις στην παλια πολη, κοντα στα ιστορικα μνημεια.Εγω παντα μενω στην παλια πολη και στις περιοχες Beyazit,Cemberlitas, Sultanahmet, Sirkeci. Αυτες οι περιοχες βρισκονται στο ιστορικο κεντρο της παλιας πολης.Το τραμ διασχιζει αυτες τις περιοχες. Ριξε μια ματια στα ξενοδοχεια που εχω στο blog. Πριν μια βδομαδα ημουν με την παρεα μου στην Πολη και μειναμε στο Miran Hotel, 3 αστερων, η σταση του τραμ διπλα και ολα τα ιστορικα μνημεια διπλα μας.
Για κατι αλλο μη δισταζεις να ρωτησεις.

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Unknown είπε...

Καλησπέρα μας δίνετε πολλές πληροφορίες. Να είστε καλά. Μπορείτε να μας πείτε αν ξέρετε για το ξενοδοχείο valide sultan, sto sultanahmet? Ευχαριστώ πολυ. Κατερίνα

Nικανωρ είπε...

Κατερινα,ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οσο για το Valide Sultan Hotel δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δε εχω κοιμηθει σε αυτο και δε το γνωριζω. Για οποιαποτε αλλη βοηθεια μη διστασεις.

Unknown είπε...

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω το πάσο για την είσοδο στα μουσεία. Ευχαριστώ πολύ

Nικανωρ είπε...

Πιστευω οτι μπορεις να βρεις στην εισοδο ολων των Μουσειων. Εγω προσωπικα ειδα στην Αγια Σοφια και στο Αρχαιολογικο Μουσειο.

Plousia είπε...

Γεια σας θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει αυτή η κάρτα για τα μουσεία κ στο νέο αεροδρόμιο;

Nικανωρ είπε...

Αγαπητη μου Plousia,
Το νεο αεροδρομιο δεν το γνωριζω καθολου. Μπορεις να ρωτησεις ειτε στις πληροφοριες ειτε καποιον υπαλληλο του αεροδρομιου απο που μπορεις να προμηθευτεις την istanbulkart (καρτα πολλαπλων διαδρομων για τα ΜΜΜ).Εαν υπαρχει πασο για τα Μουσειο στο αεροδρομειο, σε αυτο το σημειο θα το βρεις, διαφορετικα στην εισοδο της Αγιας Σοφιας, στο Αρχαιολογικο Μουσειο ή σε καποιο αλλο Μουσειο. Αν θελεις να ρωτησεις κατι αλλο, πολυ ευχαριστως.
Καλα να περασεις.

Mary είπε...

Γνωρίζει κανείς εάν το κόμιστρο των ΜΜΜ είναι ίδιο για όλες τις διαδρομές?
Π.χ. από Αγιά Σοφιά - Ντολμά Μπαξέ? Ή Αγιά Σοφιά - Πατριαρχείο?
Εχει περιορισμό χρόνου?
Μέχρι ποια ώρα είναι τα ΜΜΜ (λεωφορεία)?

Nικανωρ είπε...

Γεια σου Mary,
Το κομιστρο ειναι το ιδιο για ολες τις διαδρομες, και επισης εινα το ιδιο σε λεωφορεια, τραμ, metro, πλοια, εκτος των εκδρομων που γινονται στον Βοσπορο και της διαδρομης προς Πριγκηπονησα. Δεν υπαρχει περιορισμος χρονου και τα ΜΜΜ κυκλοφορουν εως τις 12:00 τα μεσανυχτα.

Ανδρέας είπε...

Καλημέρα, το εισιτήριο για τα μουσεία είναι στις 220 tl και οχι στις 85 tl που αναφέρεις. Μήπως κάνω κάτι λάθος?

Nικανωρ είπε...

Αγαπητε φιλε,
Στις αρχες του 2018 που το αγορασα κοστιζε 85 λιρες.

Αγνωστη είπε...

Καλησπέρα πάνω απ όλα μπράβο σας για την πολύτιμη βοήθεια...Πρόκειται να ταξιδέψουμε και εμείς για ένα σκ στις αρχές Φεβρουαρίου θα ήθελα την βοήθεια σας ...θα είμαστε 3 άτομα..Η κάρτα ισχύει για πόσο ; απ ότι διάβασα την βγάζεις μέσα στο αεροδρόμιο...Επίσης το πάσο για την Αγια Σοφια ..ισχύει και για το μπλε τζαμί; Τι προτείνεται να δούμε ώστε να μην πελαγωσουμε...Επίσης αγορά με ρούχα που υπάρχει; θα μείνουμε στο Faros Hotel Taksim ειμαστε κοντα Αγια Σοφια ; σας υπέρ ευχαριστούμε

Nικανωρ είπε...

Φιλε/η μου,
Σε ενα Σ/Κ τι να δεις, ολα θα γινουν τρεχοντας. Πρωτον οταν λες καρτα μαλλον εννοεις την πολλαπλων διαδρομων. Εγραψα στο blog οτι μπορουσες να την προμηθευτεις απο το αεροδρομιο εννοουσα το Ataturk, τωρα στο νεο αεροδρομιο δε γνωριζω αν θα μπορεσεις να την βρεις. Αλλα δεν θα σας χρησιμευσει για να φυγετε απο αεροδρομιο. Για να πατε στην Αγια Σοφια θα πατε ή με ταξι (δεν το συνιστω, πολυ ακριβο ειναι μεγαλη η αποσταση) ή με το λεωφορειο HAVAIST (το συνιστω ανεπιφυλακτα) μπροστα απο το αεροδρομιο. Θα παρετε το λεωφορειο IST-20 και θα κατεβειτε στο τερμα, μπροστα στην Αγια Σοφια. Θα πληρωσετε 18 λιρες το ατομο πανω στο λεωφορειο, αλλαξετε λιγα ευρω στο αεροδρομιο και τα υπολοιπα στην Παλια πολη. Τωρα για το πασο των Μουσειων εχω την εντυπωση οτι η τιμη του εχει ανεβει. Τα τεμενη εχουν ελευθερη εισοδο. Η καρτα πολλαπλων διαδρομων δεν εχει ημερομηνια ληξης. Στο ιστορικο κεντρο θα μππορεσετε βα δειτε Αγια Σοφια, Μπλε τζαμι, Ιπποδρομο, Τοπ-Καπι, Αγια Ειρηνη, Basilica Cisterna (υπογεια δεξαμενη)ειναι διπλα στην Αγια Σοφια, Αρχαιολογικο Μουσειο, Gulhane Park.Ολα αυτα ειναι πολυ κοντα το ενα απο το αλλο. Προσωπικη αποψη, το καλυτερο τεμενος της Κων/πολη ειναι το Suleymaniye, κοντα στην Κλειστη Αγορα, να πατε. Ανεβειτε στην πλατεια Taxim, περπατησετε τον πεζοδρομο Istiklal και πατε στον Πυργο του Γαλατα, εχει πολυ ωραια θεα. Την επομενη μερα κανετε την μικρη βολτα στον Βοσπορο, θα δειπε πολλα. Θα παρετε το καραβακι δεξια απο την Γεφυρα του Γαλατα, 20 λιρες το ατομο. Προσοχη δεν θα πληρωσετε πουθενα με ευρω. Απεναντι απο την Γεφυρα του Γαλατα στην πλατεια να πατε να δειτε τη Αυγυπτιακη Αγορα (με τα μπαχαρια). Αν πατε στο Πατριαρχειο, κανετε μια βολτα στο περιοχη (Φαναρι) εχει πολυ ωραια σπιτια και γραφικα cafe, ανεβειτε και στην Μεγαλη του Γενους Σχολη, ειναι κοντα στο Πατριαρχειο. Οτιδηποτε απορια εχεις μη διστασεις. Περιμενω εντυπωσεις.

Nικανωρ είπε...

Εγραψες οτι θα μεινετε στο Faros Hotel Taksim. Αυτο το ξενοδοχειο ειναι στο Beyoglou, στην πλατεια Τaxim. Αν θα μεινετε εκει θα πρεπει να παρετε αλλο λεωφορειο απο το αεροδρομιο. Μηπως εννοεις το Faros Hotel Old City, αυτο ειναι διπλα στην Αγια Σοφια. Γραψε μου για να σου δωσω οδηγιες.
Σωτηρης,.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .Όχι στο πρώτο αγοράσαμε ένα πακέτο ..Που μας έχουν πει το πρώτο ..ξενοδοχείο καθώς μας είπαν ότι είναι ασφαλείς σα περιοχή....Γιατί δεν σας κρύβω μας έχει πιάσει ένας φόβος ....

Ανώνυμος είπε...

Ναι στο πρώτο ξενοδοχείο ...Έχουμε πάρει κάποιο πακέτο...όπου είναι στο πρώτο ξενοδοχείο ...Πόσο μακριά είναι;;; ξέρετε; Επίσης μας είπαν ότι είναι ασφαλείς περιοχή ...ισχύει; γνωρίζετε; Γιατί δεν σας κρύβω ότι μας έχει πιάσει ένας φόβος
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Αγνωστη είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ ...
Ναι στο πρώτο ξενοδοχείο ...Έχουμε αγοράσει ένα πακέτο και μας είπαν το πρώτο...ποσο μακριά είναι;; Μας είπαν ότι είναι ασφαλείς περιοχή ισχύει ; Γιατί δεν σας κρύβω ότι μας έχει πιάσει ένας φόβος .
Τι πιστεύεται ότι θα μπορούσαμε να πάμε να δούμε ...;; Σκέφτομαι να πάρουμε το πάσο ...θα προλάβουμε να δούμε κάποια;;; σας ευχαριστώ πολύ

Αγνωστη είπε...

Ειλικρινά έχω μείνει έκπληκτη ...Σας υπέρ ευχαριστώ πιστεύω με έχετε καλύψει άψογα ...θα κάνω αντιγραφή και θα το ακολουθήσω....πιστεύεται ότι θα ηταν καλύτερα να κανω μερικό συνάλλαγμα από Ελλάδα;; Η αποκλειστικά λέτε λίγα στο αεροδρόμιο και τα υπόλοιπα παλιά πόλη ( να σημειώσω που στην παλια πολη;)Ισχύει ότι το μπλε τζαμί δεν είναι ασφαλείς;; Επίσης μας είπαν και τα πριγκιπονησα σας ευχαριστώ και πάλι

Nικανωρ είπε...

Kαλημερα,
Απο το ξενοδοχειο σας μεχρι να κατεβειτε στο Ιστορικο κεντρο της Πολης (Αγια Σοφια και λοιπα) ειναι μεγαλη αποσταση. Θα επρεπε να βρειτε ξενοδοχειο στην Παλια Πολη, για να μην εχετε το πηγαινε-ελα καθε μερα. Αλλαζουν τα δεδομενα ως προς την μεταφορα σας απο το Αεροδρομιο στην πλατεια Ταξιμ. Θα πας στο blog και στην ενοτητα ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥ. Θα την ανοιξεις και θα διαβασεις το κεφαλαιο ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΣ SULTANAHMET (ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ)-ΠΛΑΤΕΙΑ TAXIM.
Με το πασο για τα Μουσεια θα μπειτε στην Αγια Σοφια-Αρχαιολογικο Μουσειο-Τοπ Καπι-Αγια Ειρηνη, αυτα ολα ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο. Διαβασε την ενοτητα ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΑΣΟ ΜΟΥΣΕΙΩΝ για να δεις που μπορειτε να πατε με το πασο.
Οσο για την ασφαλεια εγω εχω παει 65 φορες και ΠΟΤΕ δεν ενιωσα φοβο, και εχω περπατησει ειδικα ολη την Παλια Πολη.

Nικανωρ είπε...

Οχι δεν αλλαξετε χρηματα στην Ελλαδα.Λιγα στο αεροδρομιο και τα υπολοιπα μεσα στην Πολη. Εγω επειδη μενω παντα στην Παλια Πολη (στο Ιστορικο κεντρο) χρησιμοποιω το ανταλακτηριο που ειναι μπροστα στο Τεμενος Beyazit, απεναντι απο την σταση του τραμ Beyazit-Kapalicarsi. Παντως στο ιστορικο κεντρο υπαρχουν πολλα αναταλακτηρια και ειδικα στον δρομο που ενωνει την Κλειστη αγορα με την Αγια Σοφια. Tα ανταλακτηρια γραφουν απ'εξω DOVIZ.
Οσο για τα Πριγκηπονησα ειναι ωραια αλλα θα χασετε μια μερα.

Αγνωστη είπε...

Κατάλαβα ..Σας ευχαριστώ πολύ για όλα

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας Νικανωρ.απο οτι ειδα ξερετε πολλα απο Κωνσταντινουπολη.εγω θα παω 23 απριλη για 4 μερες οργανωμενα.συμφερει να βγαλω την καρτα για τα μουσεια?και αν μπορειτε να μου πειτε περιπου ποσα χρηματα περιπου χρειαζονται?να μπορεσω να παρω αναμνηστικα κυριως και να πηγαινω σε καλα εστιατορια.και κατι τελευταιο.εχω ακουσει οτι εχει καλα δερματινα.ισχυει?αξιζει να αγορασω η θα τα βρω στις τιμες που τα εχουμε και εδω?σας ευχαριστω πολυ

Nικανωρ είπε...

Καλημερα,
Οταν λες οργανωμενη εννοεις με εκδρομη καποιου γραφειου μαζι με καποια αλλα ατομα, επομενως θα ακολουθησεις το προγραμμα του γραφειου. Δεν γνωριζω το προγραμμα τη εκδρομης αλλα οπωσδηποτε θα σας πανε σε ορισμενους χωρους που εχουν τιμη εισοδου πχ. Αγια Σοφια, Τοποκαπι. Στα υπολοιπα μουσεια εχεις σκοπο να πας μονος σου ωστε να σου χρειαστει το πασο Μουσειων? Θελω να πω οτι αν σας πανε σε ενα-δυο Μουσεια αξιζει να αγορασεις το πασο? Για τα χρηματα που θελεις να δαπανησεις σε αναμνηστικα αυτο εξαρταται απο εσενα, τι δωρα θελεις να αγορασεις. Για τα καλα εστιατορια δεν εχω ιδεα απο τιμες αλλα και παλι θα πρεπει να αφησεις το γκρουπ και να πας μονος σου, αλλα σιγουρα μπορεις να βρεις οτι κανεις κεφι αρκει να ξερεις που θα τα βρεις. Καλα δερματινα υπαρχουν αλλα ειναι και ακριβα, επομενως γιατι να μην τα παρεις απο την Ελλαδα. Οτιδηποτε θελεις να ρωτησεις μη διστασεις.

Αγνωστη είπε...

Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας....Έχουμε τρομοκρατηθει με το σεισμό....σε σημείο να θέλουμε να ακυρώσουμε.Τι θα κάνατε ;;;Εάν τελικά πάμε ..θα μένουμε όπως είπα στην περιοχή ταξιμ στο φαρο ξενοδοχείο..το έχουμε αγοράσει πακέτο ..πιστεύεται ότι θα ηταν καλυτερα να κλείσουμε άλλο και ας χάσουμε κάποια χρήματα από εκείνο ...αξίζει λογο διαδρομής και εάν ναι ...έχετε κάποιο να μου προτείνεται ; .Εκεί έχει κάτι να δούμε στην Ταξιμ .αγορα ...κτλ Η μόνο μέσα στη πολη....; Η αγορά με 5000 μαγαζιά που λένε που βρίσκεται;; Σας ευχαριστώ και πάλι ..

Nικανωρ είπε...

Κυρια ή δεσποινις,
Η Τουρκια ειναι μια σεισμογενης περιοχη, σεισμος μπορει να γινει οποιαδηοτε στιγμη σε οποιοδηποτε περιοχη της χωρας. Εσεις θα αποφασισετε τι θα κανετε.Θα μεινετε ενα Σ/Κ, ειναι κριμα να αλαξετε ξενοδοχειο, απλα θα φευγετε το πρωι και θα επιστρεφετε το βραδυ στο ξενοδοχειο. Ολα τα αξιοθεατα και τα ιστορικα μνημεια ειναι εκτος περιοχης Ταξιμ. Μου ανεφερες οτι εχει η περιοχη Ταξιμ πολλα καταστηματα, φυσικα και εχει,αλλα εαν πατε στην Πολη για να δειτε καταστηματα και βιτρινες δικαιωμα σας να το κανετε. Τωρα το μερος με τα 5000 μαγαζια λεγετε Kapali carsi (Κλειστη αγορα) και ειναι στην Παλια πολη.
Οτι χρειαστεις μη διστασεις.

Αγνωστη είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ φυσικά και θα πάμε.απο τα αξιοθέατα πρώτα....οσα πιο πολλά γίνεται..Και μετά στην αγορά ..θα κάνω αυτό που λέτε θα φεύγουμε το πρωί ...Και θα γυρίσουμε προς το βραδάκι....θα τσεκάρω και τα ΜΜΜ καθώς κάπου είδα ότι το ταξί ήταν 18 ευρω απο το αεροδρόμιο ....θα κρατήσω τις σημειώσεις σας που όντως μου είναι πολύ χρήσιμες ...Σας ευχαριστώ

Γιώργος είπε...

Θα ήθελα πληροφορίες για το εισιτήριο που αφορά τα αξιοθέατα και πόσο κοστίζει.Θα είμαι εκεί την Πέμπτη.Ευχαριστώ

Nικανωρ είπε...

Γιωργο,
Το πασο ειναι για τα Μουσεια τα οποια γραφω στο blog και τα οποια πρεπει να επισκεφθεις μεσα σε 5 μερες. Η τιμη του εχει ανεβει στις 220 λιρες.

Evangelia είπε...

Μπήκα στο site και αυτή τη στιγμή το πάσο το δίνει 700 λίρες.

Nικανωρ είπε...

Αγαπητη μου Ευαγγελια,
Νομιζω οτι εχει γινει καποιο λαθος στο site. Aν χτυπησεις το pass 15 ημερων παλι 700 λιρες το βγαζει. Το pass 15 ημερων απο 600 να γινει 700 ειναι λογικο Αλλα απο 360 να γινει 700 το βλεπω καπως υπερβολικο.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας .
Οι πληροφορίες σας για την Κωνσταντινούπολη είναι πάρα πολύ χρήσιμες και βοηθητικές. Μπαίνοντας στο επισυναπτόμενο λινκ για να κάνουμε την κράτηση, διαπιστώσαμε το ίδιο ζήτημα με την Ευαγγελία.

Nικανωρ είπε...

Γειά σου,
Δε μπορω να πω κατι επι πλέον πέρα απ' αυτα που ειπα στην Ευαγγελία. Μεσα στον Αυγουστο θα κανω ενα ταξιδι στην Πολη και θα δω τι συμβαινει με το pass. Παντως δεν βλεπω τον λογο τής κράτησης απο Ελλαδα, εκτος αν υπάρχει καποια μειωση της τιμής.